Casa de expediții

Soluții logistice personalizate

Casele de expediții sunt elementul de legătură dintre client, cel care necesită transportul de marfă, și destinatar, beneficiarul bunurilor. De regulă, o casă de expediții efectuează aceste servicii de transport utilizând rețeaua de parteneri. Acest lucru se traduce printr-o flexibilitate ridicată a procesului, oferind acces clientului la diferite modalități de a transporta bunurile: transport rutier, transport feroviar/intermodal, transport aerian, transport maritim, transport agabaritic.

Casele de expediții își auditează și validează constant partenerii de transport. Astfel, clienții au întotdeauna acces la servicii de transport de calitate, variate și oferite la prețuri sustenabile pentru întreg procesul logistic.  Experiența acumulată cu fiecare client în parte este utilizată pentru a identifica cele mai eficiente rute (timp/cost) sau a găsi soluții de transport noi pentru cursele repetitive.

Volumul mare de curse efectuate atât pe plan local cât și internațional permite unei case de expediții să înțeleagă și să interconecteze cu succes toți actorii din fluxul logistic: producător, intermediar și client final. Se optimizează astfel costurile logistice, beneficiu care este distribuit în mod echitabil în tot circuitul economic.

O casă de expediții oferă servicii cu valoare adăugată precum:

  • Optimizare cost de transport: tip de transport utilizat, asistență realizare documentație de transport, suport vamal;
  • Asigurarea bunurilor: transportul se realizează în condiții de siguranță, marfa fiind asigurată la costuri competitve;
  • Soluții adaptate nevoii clientului: specificitatea rutei solicitate este înțeleasă în detaliu și se căută acel mix de servicii de transport care poate asigura la cele mai înalte standarde livrarea bunurilor;
  • Asistență dedicată: de la documentație la decizii operaționale, o casă de expediții pune la dispoziția clientului experiența acumulată.

Beneficiile clienților:

  • Acces la rețeaua extinsă de transport intermodal
  • Expertiză în gestionarea operațiunilor de transport complexe
  • Capacitate mare de a gestiona multiple curse și rute
  • Asigurare CMR de 200.000 €
  • Soluții personalizate fiecărei nevoi

SERVICII LOGISTICE ȘI TRANSPORT MARFĂ

Accelerează dezvoltarea afacerii tale

Află mai multe detalii despre cum poate OEPIA să îți susțină dezvoltarea afacerii urmărind link-urile de mai sus.

Începem un proiect împreună?