Soluții logistice personalizate

Săptămânal camioanele frigorifice din flota proprie și cele ale partenerilor de transport efectuează plecări cu marfă de export din România către Europa de Vest. Astfel, asigurăm un flux continuu cu plecare sau sosire în România.

REȚEA EUROPEANĂ DE TRANSPORT DE MARFĂ

Experiența acumulată în activitatea noastră de casă de expediție și transport de marfă ne-au permis crearea unor rețele de parteneri, clienți și transportatori, cu care conectăm principalele orașe din Europa. Pe lângă cele mai utilizate rute pentru industria alimentară sau pharma precum Olanda, Belgia, Germania sau Franța asigurăm necesarul de camioane și pentru destinații sezoniere (Grecia, Bulgaria) sau mai puțin uzuale (Polonia, Ungaria, Cehia).

Suntem proactivi și ne adaptăm cu rapiditate la industria de transporturi de marfă în continuă schimbare. Suntem la curent cu modificările de legislație sau proceduri noi, gestionând cu succes situații precum cele rezultate din ieșirea Marii Britanii din Spațiul European.

EFECTUĂM TRANSPORT DE MARFĂ DIN ȘI CĂTRE URMĂTOARELE ȚĂRI

netherlands-128x128

Transport Olanda (NL)

Asigurăm încărcări din principalele orașe din Olanda precum Rotterdam sau Amsterdam pentru bunuri sosite pe cale maritimă, Schiphol pentru air cargo sau din parcurile logistice specializate în servicii de cross-docking în industria alimentară.

belgium-128x128

Transport Belgia (BE)

Antwerp este principala cale de intrare a mărfurilor în Belgia și o locație des întâlnită în grila noastră de curse cu destinație România. Alte HUB-uri importante pentru logistica zonală sunt Gent și Bruges.

united-kingdom-128x128

Transport Marea Britanie (UK)

Principala regiune cu activitate intensă în zona de transport marfă și servicii logistice este cunoscută sub denumirea de Triunghiul de Aur al Logisticii. Această zonă se regăsește în partea de Sud a țării înglobând si zona industrială din jurul Londrei.

germany-128x128

Transport Germania (DE)

Germania este una dintre cele mai dezvoltate țări din Europa în privința logisticii și transportului de marfă. Acest lucru se datorează infrastructurii rutiere foarte dezvoltate și a nivelului de tehnologizare pe care îl utilizează în depozitele logistice răspândite pe tot teritoriul țării.

france-128x128

Transport Franța (FR)

Prin prizma poziționării geografice, Franța este un hub logistic al regiunii atât pentru transportul de marfă rutier cât și pentru cel maritim sau aerian. Susținută de investiții venite atât din zona guvernamentală cât și din mediu privat, aceasta este o destinație sigură pentru clienții din zona de Supply Chain.

austria-128x128

Transport Austria (AT)

Pentru transportul de marfă la temperatură controlată, Austria este atât o țară de tranzit cât și o destinație. Una dintre metodele eficiente ca durată a transportului și preț / kg transportat este transportul intermodal beneficiind de o rețea feroviară dezvoltată.

spain-128x128

Transport Spania (ES)

Mai bine de 50% din mărfurile importate și exportate din Spania sunt aduse pe roți – transport rutier, urmat de transportul maritim cu aproximativ 32%. Deoarece este o țară esențială în tradingul de fructe și legume, în special pentru Europa de Vest, zona de servicii logistice este puternic dezvoltată.

bulgaria-128x128

Transport Bulgaria (BG)

Principalul nod logisic este Sofia, capitala țării, care cunoaște o dezvoltare puternică în ultima perioadă. Poziționarea strategică, costul redus cu forța de muncă și beneficiile oferite de sectorul guvernamental transformă regiunea de Est a Europei într-un HUB logistic regional în expansiune.

greece-128x128

Transport Grecia (GR)

Cu infrastructură rutieră dezvoltată și cu o rețea de transport maritim eficientă, Grecia este punctul de intrare în Europa atât pentru marfă persabilă cât și pentru marfă transportată la temperatură ambientală. Poziționarea geostrategică între Europa, Asia și Africa a generat investiții masive în zona de transport și Supply Chain.

poland-128x128

Transport Polonia (PL)

Creșterea puterii de cumpărare pentru populația din Sud-Estul Europei și diversificarea nodurilor logistice utilizate pentru transportul mărfurilor tranzacționate a determinat o dezvoltare puternică a infrastructurii și capacităților logistice în Polonia. Aceasta devine HUB-ul de conectare între Asia și Europa în zona de Nord pentru transport rutier, maritim și intermodal.

czech-republic-128x128

Transport Cehia (CZ)

Principalul tip de transport marfă este cel rutier, Cehia fiind o țară des tranzitată pentru distribuția bunurilor venite din Europa de Vest. Principalele HUB-uri logistice sunt desfășurate în jurul celor mai mari orașe precum: Praga, Brno, Ostrava, Pilsen sau Lberec.

hungary-128x128

Transport Ungaria (HU)

Datorită poziției geografice, Ungaria este tranzitată de patru coridonare de transport pan-european, fiecare dintre acestea trecând prin capitala Budapesta. Serviciile de transport sunt distribuite echitabil între transportul rutier, intermodal și aerian. Ungaria este un HUB logistic important pentru Europa fiind poarta de acces din Est către Vest.

Ai nevoie să imporți sau să exporți o marfă în Spațiul European sau Marea Britanie?