Transport în regim de grupaj

Soluții logistice personalizate

Dacă aveți de transportat un număr mai mic de paleți de mărfuri generale sau care necesită temperatură controlată, serviciul nostru de grupaje este soluția perfectă. Cu posibilitatea de a împărți spațiul de transport cu alte mărfuri similare, vă putem oferi soluții eficiente și economice de transport.

Prin transportul în regim de grupaj sau PTL (Partial Truckload) vă oferim posibilitatea de a transporta cantități mai mici de marfă, la nivel de paleți, la temperatură controlată. Folosim semiremorci de tip bitemp, cu perete despărțitor care asigură posibilitatea de a transporta la două temperaturi diferite mărfurile clienților noștri.

În decursul celor 15 ani de activitate am organizat numeroase transporturi de legume și fructe în regim de grupaj,  mixuri de marfă pentru traderi sau producători europeni din Belgia, Olanda, Germania, Cehia, Polonia sau Grecia. Am dezvoltat astfel know-how în lucrul cu Key Accounts și principalele platforme logistice din Romania: Profi Rom Food, Rewe Romania, Auchan Romania, Romania Hypermarche, Delhaize Group, Carrefour România, Kaufland România, Lidl Discount, La Lorraine România/ Macromex.

 

Servicii oferite:

  • Transport rutier internațional și pe teritoriul României în regim de grupaj PTL (Partial Truckload)
  • Gestionarea încărcăturilor de minim 3 paleti
  • Livrări în țări precum Olanda, Belgia, Marea Britanie, Germania, Franța, Austria, Spania, Bulgaria, Grecia, Polonia, Cehia, Ungaria și multe altele
  • Transport cu temperatură controlată pentru mărfuri sensibile
  • Semiremorci bitemp cu perete despărțitor pentru transport la două temperaturi
  • Gestionăm multiple categorii de mărfuri : legume și fructe, produse alimentare proaspete (lactate, carne, produse congelate, hamei, fructe de mare etc.), semicongelate, congelate, medicamente și componente farmaceutice (suplimente, vitamine), produse farmaceutice (vaccinuri), plante și flori, cosmetice (machiaj, loțiuni) și orice alte mărfuri a căror calitate se degradează în condiții climatice improprii. Toate aceste categorii de mărfuri sunt acceptate ca mărfuri combinate.

 

Beneficiile clienților:

  • Flexibilitate și eficiență în gestionarea transportului mărfurilor parțiale
  • Reducerea costurilor clienții noștri prin partajarea spațiului de transport
  • Reducerea manipulării și diminuarea riscului de deteriorare a bunurilor

Putem organiza la cerere grupaje pentru mărfuri ce pot fi preluate din diferite locații din țările europene și din România. În strânsă colaborare cu parteneri, suntem în măsură să menținem o politică de prețuri flexibilă și transparentă și un serviciu de înaltă calitate.

Anumite mărfuri nu pot fi transportate ca mărfuri combinate, precum: materiale deosebit de periculoase atribuite clasei ADR1, unele din cele 6 subgrupe suplimentare, produse cu rapiditate de descompunere și încărcături supradimensionate.

SERVICII LOGISTICE ȘI TRANSPORT MARFĂ

Accelerează dezvoltarea afacerii tale

Află mai multe detalii despre cum poate OEPIA să îți susțină dezvoltarea afacerii urmărind link-urile de mai sus.

Începem un proiect împreună?